къде да купуват хапчета за отслабване в Враца България?


къде да купуват хапчета за отслабване в Враца България?С всички нови лекарства загуба на тегло навлиза на пазара в Враца България – и engendering спорове – много хора в Враца България също се стремят да добавки за подпомагане на загуба на тегло.

Но посещение на тези рафтове на вашите местни цяла храни или друг магазин за здравословни храни в Враца България и вие сте гарантирани да се чувстват претоварени.  Което наистина работят и кои не? И те са безопасни?

За информация погледнах в препоръките на видни naturopathic лекари и организацията физически стандарт, уважавани база данни на най-новите изследвания на добавки.

Вероятно никога не сте чували за много от добавките, изброени тук, но те са всички естествени стандарт А и B за като позитивни научни доказателства в подкрепа на тяхното използване за загуба на тегло.

И ако искате да чуете за три още нови хранителни добавки за отслабване в Враца България с научен cred, вижте това проследяване.

Щракнете тук, за да изкупуват Гарциния Камбоджа Враца България

1. Hydroxycitrate, лимонената киселина или HCA

HCA е всъщност сол, получени от кората на сушени плодове, по-специално на Югоизточна азиатски растения brindal Бери и Гарциния Камбоджа. Традиционен индийски народен лек, HCA е бил използван за лечение на съвместни и стомашни проблеми.

Той се продава в аптеките и добавка съхранява като HCA, brindleberry или brindal Бери и Гарциния и е основната съставка в продукти диета с имена като Citrilite, Citrin, PhyrtriMax, био-Макс 3000 и Гарциния тапицерия-пулс. Изследвания подкрепя ефективността на HCA в намаляване на мазнините абсорбция, увеличаване на мастната обмяна, потиска апетита и понижаване на LDL холестерол.

2. хитозан

Прочетете за произхода на хитозан и това звучи доста бруто. Chitosan е влакно, което идва от Хитин, който е основният компонент на черупките (или exoskeletons, за вас научни типове) от насекоми и ракообразни. Препоръчано от wholistic лекари за понижаване на холестерола, хитозан също е бил повишен като тип на фибри, които могат да помогнат за намаляване на усвояването на мазнините.

Щракнете тук, за да изкупуват Гарциния Камбоджа Враца България

къде да купуват хапчета за отслабване в Враца България?

3. суроватъчен протеин

Здраве и спорт добавка Магазини в Враца България бил хвалят ползите от суроватъчен протеин за години, но главно за изграждане на мускулите, които изглежда да се направи. Въпреки това суроватъчен протеин също потиска апетита, като по този начин помага вас яде по-малко.

Суроватъчен протеин, което както предполагате произлиза от суроватката на млякото, е форма на лесно смилаеми протеини. Тя съдържа високи нива на аминокиселината цистеин.  И повече мускули помага при загуба на тегло също.

4. бета глюкан

A концентрирана разтворими фибри, получени от дрожди, гъби, както и водорасли, бета-глюкани идват в много форми, но всички имат ефекта на понижаване на холестерола с допълнителни ползи от загуба на тегло и помага диабет контрол.

5. конюгираното линолова киселина или CLA

Омега 3 мастни киселини и здравословни мазнини са полезни за всевъзможни неща, от здравето на мозъка за здравето на сърцето. Но един от тях, CLA, изглежда за помощ в загуба на тегло, както и (освен като противораково обезщетения). CLA се среща предимно в говеждо месо и млечни продукти, така че ако сте вегетарианец или вегетариански, най-вероятно не получават достатъчно.

CLA-обогатен млечни продукти са в процес на разработка, но сега вие трябва да вземете добавка, последната от които са извлечени от шафраново масло.  CLA е един от най-популярните здравето хранителни добавки за намаляване на телесните мазнини, въпреки че доказателствата се смесва. Изследвания върху животни са засети тя да бъде ефективна, но човека проучвания са били смесени.

Щракнете тук, за да изкупуват Гарциния Камбоджа Враца България

6. Glucomannan

Получени от азиатски растение, наречено коняк, glucomannan е влакно счита изключително ефективна за контрол на диабет и кръвната захар, с допълнителни свойства на загуба на тегло.

Glucomannan традиционно е важен източник на храна-пържени, печени, или като бонбони. Фибри помага да абсорбира вода в храносмилателния тракт, намаляване на холестерол и въглехидратната абсорбция, и изследвания подкрепя ролята си като затлъстяване лечение. Glucomannan също традиционно се използва като гел се прилага върху кожата.

7. манго семена влакно

Влакно от семената на дървото на африканско манго е традиционен африкански тегло загуба защита, която е да се намери нови популярност самостоятелно или в съчетание с други хранителни добавки.

Най-често се използва в Африка като естествен антибиотик и болка reliever. Тя е в момента се проучва за тегло загуба, диабет и намаляването на холестерола.

Щракнете тук, за да изкупуват Гарциния Камбоджа Враца България

къде да купуват хапчета за отслабване в Враца България?

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

 

  Links